Wie ben ik? – Logopediepraktijk Reeuwijk – Reeuwijk

Logopediepraktijk Reeuwijk

Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Margret Muntjewerff. In 1985 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hoge School Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik tien jaar fulltime als logopedist op scholen gewerkt bij het Intergemeentelijk Samenwerkingsorgaan Middden Holland. Vanaf 1995 ben ik praktijkhouder en werk ik met veel plezier als zelfstandig logopedist in Logopediepraktijk Reeuwijk.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens ben ik lid van de kwaliteitskring voor logopedisten in de regio Gouda. Sinds 2016 ben ik Acoustic Pioneer Coach en Jungle Memory Coach om mensen te kunnen coachen bij het trainen van de auditieve verwerking en het werkgeheugen.

Samenwerken met collega logopedisten en andere disciplines vind ik belangrijk. Door regelmatig na- en bijscholingscursussen te volgen probeer ik de kwaliteit van de therapie op een goed niveau te houden. Ik vind het waardevol dat ik als logopedist in een dorp zowel preventieve als curatieve zorg kan bieden aan kinderen en volwassenen. Goed kunnen communiceren is voor iedereen belangrijk!